Kraussi ülikvaliteetsed puhastusvahendid muudavad koristamise meeldivaks kui kevadine päike

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krauss OÜ

Kuigi Krauss Baltic OÜ toimekal seltskonnal on eriti kiired ajad algavate suurkoristuste tõttu, tehakse selle hooaja alguses meeldiv üllatus neile, kes pole seni proovinud Kraussi tooteid.

Premiumklassi puhastusvahendid tunduvad esmapilgul kallid, kuid on tegelikult väga efektiivsed. See teeb nad lõppkokkuvõttes soodsamaks kui odavad analoogid, sest toodetes kasutatakse kõrge kontsentratsiooniga ja väga tasakaalustatud aineid.

Maikuu lõpuni on käimas kampaania nii Magaziini kauplustes kui ka Kraussi e-poes (pood.krauss.ee).

Kuid suurimaks üllatajaks on just Kraussi e-pood – lisaks soodsatele hindadele on nüüd võimalik nende tooteid saada mistahes Eestimaa nurka OSC Transpordi kulleriga ja seda odavamalt kui pakiautomaadi teenus! Ostes tooteid vähemalt 20 euro eest, on nii kulleriga kui ka lähimasse SmartPosti pakiautomaati transport TASUTA!

Kraussi sarjas on kokku viis toodet. Rahva suurimaks lemmikuks on kujunenud Krauss Torupuhastusvahend, mis on analoogidest vähemalt 20 korda tõhusam. See lõhustab kerge vaevaga juustest, rasvast ja toidujääkidest tekkinud ummistused. Graanuleid kulub reeglina vaid 50 grammi ehk pudelist piisab üheteistkümne ummistuse eemaldamiseks!

Pikalt teisel kohal olnud Krauss Pesumasina puhastusaine on loovutanud oma koha Krauss Üldpuhastusainele, mis eemaldab mistahes siledatelt pindadelt (k.a klaas ja peegel) mustuse ja rasva hetkega ega jäta mingeid puhastusaine jälgi. See unikaalne üldpuhastusvahend sobib ka väga hästi lemmikloomade eritiste puhastamiseks, kaotades ära nii lõhna kui mustuse. Olenevalt materjalist võib seda pihustada ka otse vaibale. Antud puhastusvahendi välja töötamisel võeti appi ka HelpDog MTÜ, kus katsetati erinevad segusid neljajalgsete sõprade tekitatud ebameeldivate olukordade puhastamiseks.

Sobivat on ka nõudepesumasinate ja kohviautomaatide omanikele, nii et tasub Kraussi valikuga tutvuda!

Seega, kui tahad proovida premium puhastusvahendeid vägagi soodsate hindade ja transpordilahendustega, siis on see sinu võimalus!

Tutvu ka kodulehega Krauss.ee ning märgi Kraussi Facebooki leht meeldivaks – just seal korraldatakse tihti mänge, mille peaauhinnaks on Kraussi toodete komplektid ja loomulikult tasuta transport. Samuti on liitunutele erinevad soodustused.

Krauss – puhastusvahendid neile, kes hindavad kvaliteeti ja hoolivad loodusest

Kraussi tooted on saadaval ka järgnevates kauplustes: Realiseerimiskeskus, Alma Sooääre Äri, Volga Kaupluse OÜ, Ensert OÜ hulgiladu Saaremaal, Alve OÜ. Kaupluste asukoha leiad SIIT!

Krauss OÜ

Copy
Tagasi üles