Üle kahe nädala kadunud olnud 17-aastane tüdruk leiti üles

Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig

Politsei otsis taga 13. aprillil oma kodust lahkunud 17-aastast Sofiat, täna leiti tüdruk üles.

Sofia lahkus oma kodust Tallinnas Kadriorus 13. aprilli päeval ja ei olnud sinna tänaseni tagasi tulnud. Politseinikud asusid tüdrukut otsima ja palusid selleks ka inimeste abi. Politsei sai mitmeid vihjeid, kuid ükski neist ei viinud tüdruku leidmiseni. 

Täna teatas aga PPA, et õhtul kella 17 paiku märkas tähelepanelik inimene Võsu lähistel Koljaku mäe kandis tee ääres Sofiale sarnanevat neidu, inimene peatas oma sõiduvahendi, tegi tüdrukuga juttu, võttis ta oma sõiduautole ja toimetas Rakvere politseijaoskonda.

Põhja prefektuuri ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko rääkis, et kohalikud politseinikud tuvastasid, et tegu on nädalapäevad kadunud olnud Sofiaga, kes oli ringi ekslemisest üksjagu nõrk, mistõttu kutsusid politseinikud neiule kiirabi. Ajal, mil meedikud Sofia täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse viisid, andsid politseinikud tüdruku leidmisest teada ka tema lähedastele.

Politsei tänab kõiki tähelepanelikke inimesi, kes neil päevil politseile vihjeid tüdruku võimalikust asukohast ja liikumissuundadest jagasid. «Iseäranis tänulikud oleme aga tänasele heale inimesele, kes abivajajat noorukit tee ääres märkas ning talle abi pakkus,» ütles Mirošnitšenko.

Edasi selgitab noorsoopolitseinik nooruki ja tema lähedastega vestluses lähemalt, mis asjaoludel selline vahejuhtum aset leidis, kus tüdruk vahepealse aja veetis ning kuidas saaks edaspidiseid sarnaseid vahejuhtumeid ära hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles