Postimees TV: Barcelona peatreener Ernesto Valverde ütles, et Barca jõuab finaali välja

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy

Teisipäeval kohtusid Meistrite liiga veerandfinaalis Barcelona ja Manchester Unitedi meeskonnad. Barcelona võttis kindla võidu tulemusega 3:0 ning pääses poolfinaali. Mängujärgsel konverentsil jagasid arvamust meeskondade treenerid Ole Gunnar Solskjaer ja Ernesto Valverde. 

Mängujärgsel pressikonverentsil teatas Manchester Unitedi mänedžer Ole Gunnar Solskjaer, et ta rahul, et nad veerandfinaaligi jõudsid ning kiitis Barcelona edurivitähte Lionel Messit:«No Messi on haruldane talent. Tema ja Cristiano (Ronaldo) onviimase kümnendi kaks parimat mängijat. Tänagi näitas ta, mis me kõik nii arvame ja miks ta on niipalju tiitleid võitnud. Ja kims see meeskond on võitnud mitmel korral Meistrite liiga. Sa võid niipalju mänguks valmistuda, kui sa tahad, aga kui sa annad Messile ruumi ja aega, siis ta lihtsalt loob endale võimalused ja realiseerib need väravaks. Fantastiline mängija.»

Ernesto Valverde kinnitas, et Barcelona keskendub nüüd kodusele La Ligale, kuid eesmärgiks Meistrite liigas on vähemalt finaalipääs.

«Me oleme heas vormis. Kuid me teame, millised võivad olla võistluse rasked momendid, viis minutit peata olekut võib tektiada tohutuid probleeme. Enne järgmist vooru oleme enesekindlad. On ju selge, et vastu tuleb väga kõva meeskond. Täpselt vee lei tea kes, kuid kindlasti tugev rival. Nii, et meil on kümme kuni viisteist päeva selleks valmistuda. Nüüd keskendume La Ligale. Siiski pean ütlema, et ma tahaksmie väga finaali jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles