Finaalis kohtuvad Väike-Maarja Päästekool ja Kadrina Karud

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriks kroonitakse Kadrina Karud või Väike-Maarja Päästekool (pildil), selgub 27. aprillil.
Kas Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriks kroonitakse Kadrina Karud või Väike-Maarja Päästekool (pildil), selgub 27. aprillil. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriliiga poolfinaalides alistasid nii põhiturniiri võitja Väike-Maarja Päästekool kui ka kolmanda asetusega Kadrina Karud poolfinaalis oma vastase mõlemas mängus ning selgitavad 27. aprillil Rakvere spordikeskuses toimuval finaalipäeval meistri.

Väike-Maarja Päästekooli vastaseks oli põhiturniiri neljas meeskond RLV Massive. Igipõliste rivaalide avamäng oli tõeline play-off’i maiuspala. Veel kolm minutit enne kohtumise lõppu juhtis RLV Massive 57:55, kuid Päästekool lõpetas mängu 13:1 spurdiga ning võttis 68:58 võidu.

Teises mängus samaväärset põnevust ei tekkinud: Päästekool alustas tujutult tegutsenud RLV Massive vastu hoogsalt ja jõudis juba poolajaks 21-punktilisse (55:34) eduseisu ning teisel poolajal enam kättevõidetud edu käest ei andnud. Finaalipääs vormistati lõpuks seisuga 78:64.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles