Video: ebasportliku vea eest vabandust palunud NBA tähtmängija hakkas sekund hiljem naerma

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Embiid.
Joel Embiid. Foto: Bill Streicher / USA TODAY Sports

Nii mõnigi Brooklyn Netsi mängija on pahane Philadelphia 76ersi keskmängija Joel Embiidi peale, kes palus küll Jarrett Allenile antud küünarnukihoobi eest vabandust, kuid hakkas koheselt naerma.

Brooklyni ja Philadelphia teises play-off-mängus vilistati Embiidile ebasportlik viga, sest tema küünarnukk tabas Allenit näkku.

Matši järel toimunud pressikonverentsil palus Embiid küll vea eest vabandust, kuid hakkas siis koos meeskonnakaaslase Ben Simmonsiga naerma.

«Ega meile see väga ei meeldinud,» ütles Brooklyni tagamängija Caris LeVert. «Minu hinnangul oli see neist lugupidamatu, eriti pärast sellist küünarnukilööki. Aga me oleme play-offis, mida muud siit oodata.»

Embiid ütles, et ta hakkas naerma, sest Simmons hakkas naerma. «Ma ei ole tavaliselt nii tagasihoidlik,» ütles ta selgituseks.

Brooklyni mängija Jared Dudley ütles kogu teema peale järgnevat: «See ei ole koht, kus naerda, sest keegi oleks võinud tõsiselt viga saada. Ilmselt tuleb see tuleb tema iseloomust, kuid see pole vabandus.»

Brooklyn Netsi ja Philadelphia 76ers play-offi kolmas mäng peetakse ööl vastu tänast. Praegu on mõlemad meeskonnad võitnud ühe mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles