Ott Tänak Argentiina ralli eel: lepime vaid võiduga

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak pärast võidukat Argentiina rallit 2018
Ott Tänak pärast võidukat Argentiina rallit 2018 Foto: DIEGO LIMA / AFP/Scanpix

25. aprillist kuni 28. aprillini sõidetakse Argentiina kiiretel teedel järjekordne ralli maailmameistrivõistluste etapp. Ott Tänak on enne Lõuna-Ameerika etappe heas tujus.

«Mul on head tunded seoses eelseisva Argentiina ralliga. See on koht, kus meil õnnestus Toyataga eelmisel aastal võita. Me ei lepi ka sel aastal vähemaga. Usun, et me oleme võimelised hästi sõitma. Autole peaks Argentiina kiired teed ja pinnas väga hästi sobima. Siiski on see on päris keeruline ralli. Osadel etappidel on kohti, kus tuleb eriti hoolikas olla. Kuigi me saame palju eeltööd teha, siis mõned asjad saab korda teha alles kohapeal,» rääkis Tänak.

Toyota tallipealik Tommi Mäkinen: «Ilmselgelt me saavutanud eelmisel rallil Korsikal tulemusi, mida tahtsime. Kuid meeskonna enesekindlus on tugev. Argentiina ralli on muidugi ralli, mida sõitjad tunnevad hästi. Ott Tänak oli eelmisel aastal väga tugev. Ta tõi meile võidu. Usun, et ta on enesekindel ka sel aastal. Kuid ma tean, et nii Jari-Matti Latvalale kui ka Kris Meekele meeldib Argentiinas sõita. Me oleme autosid testinud praegu Portugalis. Saime teada, et meil on teatud kohtades parandamisruumi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles