Kaks inimelu nõudnud põlengu põhjus oli süütamine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda tulekahjus hukkusid mees ja naine, kuus inimest sai vigastada
Kunda tulekahjus hukkusid mees ja naine, kuus inimest sai vigastada Foto: Kaspar Pokk

Laupäeval Kundas puhkenud põleng nõudis kaks inimelu, politsei alustas menetlust süütamise paragrahvi alusel.

Laupäeval põles Kundas Mäe tänaval korter, 41-aastane naine hukkus õnnetuspaigal ning suri 48-aastane mees suri haiglas, edastas Ida prefektuur. Põlengu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus. Politsei alustas menetlus karistusseadustiku süütamist käsitleva paragrahvi alusel.

Laupäeval kell 21.14 sai häirekeskus teate, et Kundas Mäe tänava ühes neljakordses kortermajas on trepikoda suitsu täis. Kustutama saadeti päästjad Kunda, Rakvere, Tapa ja Kiviõli päästekomandost, operatiivkorrapidaja ning Aasukalda vabatahtlikud päästjad ja viis brigaadi meedikuid. Sündmuskohale jõudnud päästjad sisenesid suitsusesse trepikotta ja leidsid hukkunud naise.

Päästjad kontrollisid kortereid ja kokku päästeti suitsusest hoonest seitse inimest, kes anti üle meedikutele. Kannatanutest kolmele andsid meedikud esmaabi kohapeal, neli inimest toimetati haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles