Minu Nimega – personaalsed ja isikupärased ehted

Copy
Foto: Otsetee.ee OÜ

Kui soovite eristuda ja kinkida midagi eriti kaunist ja meeldejäävat, siis Minu Nimega personaalse graveeringuga ehted on kahtlemata õige valik.

Tootevalikus on käevõrud ja -ketid, sõrmused, kaelakeed ning eriti omanäolised 3D käevõrud. Teil on võimalik kehastuda tõeliseks ehtekunstnikuks ning disainida ise kaunis ehe valides materjali, värvi, kirjastiili ja sellel oleva teksti. Selleks võib olla kingisaaja nimi või lihtsalt mõni ilus ja meeldejääv sõnum. Minu Nimega ehted on unikaalsed, väljendavad kandja iseloomu ja stiili ning räägivad oma lugu.  

Foto: Otsetee.ee OÜ

Ehted on valmistatud roostevabast terasest ning võimalik on valida kullatud või hõbetatud variandi vahel, samuti pakub Minu Nimega punutud käevõrusid. Personaalsed ehted pakendatakse kaunisse kinkekarpi, mis teeb neist ideaalse kingituse.

Foto: Otsetee.ee OÜ

Tellimus on võimalik vormistada Minu Nimega kodulehel. Lisage soovitud toode ostukorvi, sisestage kontaktandmed, valige toote kättesaamise viis ning tasuge pangalingi kaudu. Pärast tasumist saadetakse teie e-mailile kinnitus. Tellimus tasub esitada aegsasti, sest toote valmistamiseks kulub 7-14 päeva ning tarneaeg on 15-23 päeva. Kui te pole tootega rahul, siis on teil võimalik see tagastada 30 päeva jooksul alates paki kättesaamisest.

Minu Nimega – julge eristuda!

Uuri lähemalt www.minunimega.ee

Copy
Tagasi üles