6 ilutoodet, mida meestelt üle võtta

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Naistele pakutakse küll kordades rohkem seerumeid, maske ja ampulle kui meestele, kuid mitte alati pole nad paremad. Mõned meestele mõeldud tooted pole üksnes tõhusamad, vaid hoiavad ka raha kokku!

1. Raseerimiseelsed õlid

Kas sa oled kunagi enne raseerimist spetsiaalset õli nahale kandnud? Seda teevad vähesed naised, sest see on tüüpiline meestemaailma toode. Sealjuures pole naistejalad sugugi vähem tundlikud kui mehe näonahk. Märjal raseerimisel muudab raseerimiseelne õli ehk Pre-Shaving Oil karvad mõnusasti pehmeks, kaitseb sisselõigete eest ja ennetab nahaärritusi. 

2. Kätekreem

Spetsiaalselt meestele valmistatud kätekreemid on loodud hoolt kandma «töömehe käte» eest ning sisaldavad seega topeltkoguses pantenooli ja provitamiin B5. 

3. Raseerimisvaht

Meestele mõeldud raseerimisvahust jätkub tavaliselt kauemaks ja see on ka hinnalt soodsam. Jalgadele — miks mitte? 

4. Soengukreem 

Tavaliselt on meestel naistest veidi paksemad juuksed ja seepärast ka meeste juuksekreemid väheke tõhusama toimega. Kui su enda soengutoode jääb juustele lahjaks, tee proovi kallima omaga. 

5. Raseerija 

Paljud naised on läinud üle meestele mõeldud raseerijatele, kuna viimastel on sageli vahedamad terad ja pikem eluiga. Tasub kindlasti proovida!

6. Aftershave

Habemeajamisjärgne palsam või losjoon on, nagu nimigi ütleb, väga mehelik toode, ometi on tal omad boonused ka naiste nahale. Pärast rasuuri jahutab, rahustab ja niisutab selline palsam nahka just parasjagu meeldivalt. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles