Kuidas Netflixi filme ja seriaale oma telefoni tõmmata?

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: iStock

Netflix on vaieldamatult üks mugavamaid ja kvaliteetsemaid ajaveetmisvõimalusi tänapäeval. Seda enam, et ligipääs meeletule kogusele filmidele ja seriaalidele on meie arvutitest, tahvlitest ja telefonidest. Mis tähendab, et võid oma lemmikfilme ja -seriaale vaadata kus iganes viibid. Eeldatavasti kohas, kus on ligipääs internetile. Mida aga paljud ei tea, on võimalus filme või seriaale alla laadida oma telefoni või tahvelarvutisse, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark.

Tegelikult on see võimalus olemas juba aastast 2016. Niiet kui su telefonis või tahvlis on vähemalt Android 4.4.2 või iOS 9.0, siis võid meelelahutust rahumeeli oma telefoni sikutada ja vaadata seda kasvõi Alutaguse ürgmetsas. Hiljuti lisas Netflix oma rakendusele ka Smart Download-funktsiooni, mis muudab seriaalide allalaadimise ja vaatamise veelgi mugavamaks.

Niisiis on kõik lihtsamast lihtsam. Sa avad rakenduse soovitavalt WiFi levialas ja valid välja seriaali, mida soovid hiljem, ilma võrguühenduste vaadata. Ekaanil allapoole liikudes näed sa iga seeria juures ekraani paremas servas väikest allasuunatud noolekest. Sellele vajutades hakkab rakendus filmi sinu telefoni või tahvlisse tõmbama. Täpselt nii lihtne see ongi. Rakenduse sätetest võid valida ka allalaaditava video kvaliteedi – kas standard või kõrge. Kõrgem kvaliteet võtab mõistagi sinu telefonis ka rohkem ruumi.

Smart Downloads-funktsioon teeb asja veelgi mugavamaks. Kui oled alla laadinud näiteks kolm seeriat ja need läbi vaadanud, siis järgmine kord WiFi-sse sattudes laadib rakendus alla järgmised kolm seeriat ning eemaldab juba vaadatud seeriad telefonist või tahvlist. Selle funktsiooni võib kasutaja sätete alt ise sisse või välja lülitada.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles