Leiger läheb hooldusesse, asendama tuuakse Regula

Tarbija24
Copy
Parvlaev Leiger suundub korralisse hooldusesse ja teda asendab parvlaev Regula
Parvlaev Leiger suundub korralisse hooldusesse ja teda asendab parvlaev Regula Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rohuküla-Heltermaa liini teenindav parvlaev Leiger suundub järgmisest nädalast korralisse hooldusesse, laeva asendab parvlaev Regula.

TS Laevad juhatuse liikme- peakapteni Guldar Kivro sõnul peavad kõik reisilaevad vastavalt rahvusvahelistele merendusregulatsioonidele läbima veealuse korpuse korrapäraseid hooldusi ning käima kuivdokis vähemalt kaks korda viie aasta jooksul. «Parvlaev Leiger suundub 29.aprillist planeeritud korralisse dokki Balti Laevaremonditehases. Alates pühapäeva hilisõhtust kuni orienteeruvalt kahe järgmise nädala jooksul teenindavad Rohuküla-Heltermaa liini parvlaevad Tiiu ja Regula.»

Regula esimene väljumine Rohukülast on planeeritud pühapäeval, 28.aprillil kell 22:00. Nädala sees teenindab Rohuküla-Heltermaa liini põhilaevana parvlaev Tiiu, parvlaeva Regula reisid toimuvad üldjuhul kell 06:30 Heltermaalt ja kell 22:00 Rohukülast. Tihedama graafikuga päevadel teenindavad liini nii Tiiu kui Regula. Parvlaeva Regula reisid on praamid.ee piletimüügisüsteemis eraldi tähistatud.

«Pöörame tähelepanu, et Regula kasutab Rohuküla sadamas tagumist kaid nr.2, mistõttu on laevale sõit ja laevalt maha sõit tavapärasest erinev. Ühtlasi palume reisijatel arvestada, et laeval pakutakse küll toitlustust,  kuid võrreldes Leigri ja Tiiu pardale pakutavaga saab see olema piiratud valikuga,» märkis Kivro.

TS Laevad soovib meeldivaid ja ohutuid merereise ning loodab reisijate mõistvale suhtumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles