Briti politsei andmetel võidi Madeleine McCann Hispaaniasse viia

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann kolmeaastasena
Madeleine McCann kolmeaastasena Foto: SCANPIX

Suurbritannia politsei uurib vihjeid, mille kohaselt neli aastat tagasi kadunud Briti tüdruk Madeleine McCann võidi salaja viia Portugalist Hispaaniasse.

Kolmeaastane Madeleine McCann kadus 2007. aastal Portugalis Algarves asuvast Praia da Luzi kuurordist perepuhkuse ajal, edastab Evening Standard.

Hoolimata sadadest vihjetest, ei ole tüdrukut siiani leitud. Madeleine`i vanemate Kate ja Gerry McCanni survel alustas Briti politsei uut uurimist.

Madeleine McCanni juhtumi uuesti uurimist nõudis selle aasta alguses ka Suurbritannia peaminister David Cameron.

Scotland Yardi politseiuurijad kohtusid Barcelonas oma Hispaania kolleegidega kaks nädalat tagasi. Samuti käisid britid Portugalis kohtumas tüdruku kadumist esialgselt uurinud politseinikega.

Kate ja Gerry McCann teatasid eile, et nad on rahul uuringute uuesti käivitamisega.

Madeleine McCanni vanemad on lapse kohta vihjeid saanud kõikjalt maailmast, kuid siiani ei ole ükski neist tõele lähemale viinud.

Viimaste vihjete kohaselt oli last pärast röövimist nähtud Hispaanias.

Vanemad kahtlustavad, et nende tütar rööviti rahvusvahelise pedofiilide jõugu poolt.

Madeleine McCanni kadumise uurimine lõpetati 2008. aastal, kuid vanemate palgatud eradetektiivid on tegutsenud pärast seda pidevalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles