ERR: Lagle Parek ei pea Ken-Marti Vaheri väiteid puhtaks kullaks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lagle Parek.
Lagle Parek. Foto: Mihkel Maripuu

Endise siseministri Lagle Pareki sõnul ei võta ta praegu sama ametit pidava erakonnakaaslase Ken-Marti Vaheri väidet, et ta ei olnud Indrek Raudse ja Nikolai Stelmachi elamislubadeäriga kursis, tõsiselt.

«IRLi ridadest nad peaksid muidugi ka ära minema,» ütles Parek Raudse ja Stelmachi kohta, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Küsimusele, mis saab siis, kui volikogu jääb samale seisukohale nagu eestseisus, et ministrite tagasiastumine pole tarvilik, vastas Parek, et sel juhul tuleb tal järele mõelda, aga ära minemine on kõige lihtsam variant.

Volikogult ootab ta ka ministrite ausaid selgitusi, sest Ken-Marti Vaheri kinnitusi, nagu poleks ta asjast teadlik olnud, Parek puhta kullana ei võta.

«Kui Raudne ja Ken-Marti Vaher ei oleks sõbrad, siis ma peaaegu usuksin, see aegade kokkulangemine kõikide otsuste võtmisel tekitab ju suuri kahtlusi ja see tuleb ära pöörata kuidagi, sest me ei saa nii edasi minna,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles