Altosaar: ma ei taha olla erakonnas, mille liikmena pean igal hommikul hirmuga ajalehti avama

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aimar Altosaar.
Aimar Altosaar. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Ma ei taha olla erakonnas, mille liikmena pean igal hommikul hirmuga ajalehti avama, et millise kummalise isiku maaletoomises mind kui isamaalast süüdistatakse,» rääkis IRLi liige ja Isamaaliidu endine peasekretär Aimar Altosaar.

«Meie ei ähvarda kedagi,» ütles Altosaar «Aktuaalses kaameras» vastuseks küsimusele, kui tõsine on tema ja ta mõttekaaslaste plaan erakonnast välja astuda.

«Raske on jätkata nende inimestega ühes erakonnas, aga meie ei pea küll välja astuma, sest kes on patused, kas meie või neid patutegusid teinud inimesed?» küsis Altosaar.

«Ma usun, et eilne eestseisuse otsus oli rutakas ja polnud läbi analüüsitud ning kui saadakse aru, kui suur on disproportsioon nende otsuse ja erakonna liikmete ja valijate seisukohaga, siis see õige otsus tehakse,» uskus Altosaar.

«Loodan, et Mart Laar erakonna esimehena teeb selge järelduse, mis juhtunud on, ja eestseisus tema juhtimisel teeb õiged otsused,» sõnas Aimar Altosaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles