Lugeja kiri: Salava tegi aastast kokkuvõtteid ja plaanis uusi üritusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa merekultuuri seltsi tütarseltsile Salava oli 2009. aasta väga tegus. Selts korraldas 16 üritust. Seltsi liikmed on aktiivselt osalenud ka suure seltsi tegemistes.

Meie üritustest on kaalukamad olnud Ado Vammuse sünniaastapäeva tähistamine, talgupäev, kalafestival ja ekskursioon Muhusse. Salava tunnistas aasta mereliseks teoks Saare maakonnas Muhu Lõunaranna sadama avamise.


Lõppemas on viies fotokonkurss. Praegu saab piltidega tutvuda Kihelkonna rahvamajas. Kuu lõpus kolib näitus Loonale ja veebruarikuu alguses teeme hääletustulemustest kokkuvõtte.



19. veebruaril toimub Loonal “Meri on, meri jääb… 2009” konkursi pidulik lõpetamine. Salaval on ka kombeks oma aktiviste tänukirjaga meeles pidada. Sel aastal olid tublidest tublimad Tiiu ja Raivo Kauber, Kai Kallas, Kadri Kullapere, Malle Silts, Eevi Vilukas, Kalju Eerik, Hilja Liiv, Helje Vaher, Saima Talp ja Urve Vakker.



Ka uus hooaeg tõotab tulla töökas ja mereline, ekskursiooni plaanime taas sügisesse ja lähme Matsalu kanti, kohtume meremeeste ja kaluritega, teeme paadiretke ja kutsume ka noori mereüritustest osa saama. Jätkub ka fotode kogumine, nüüd n-ö uues kuues, st väärtustame vanaisa-vanaema fotoalbumit ja toome näitusele nende merelised tööd ja tegemised.



Salavas on töökas seltskond, 40 liikmest käib üritustel pea kaks kolmandikku. Kõik on andnud oma panuse ka ürituste heaks kordaminekuks. Salaval täitus suvel 13. tegutsemisaasta ja loodame sama edukalt ka jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles