44. Saaremaa ralli on alanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saarte Hääl

Eile kell 17 sõitis Kuressaare keskväljakul asuvalt poodiumilt maha esimene auto, mille roolis Ott Tänak ja kaardilugejaks Kuldar Sikk. Fotol jagab Tänak enne starti autogramme.

Tänak ja Sikk avasid oma Ford Focus WRC-autoga ralli, kus peaks rajale minema 145 ekipaaži. Kokku on sõitjaid seitsmest riigist: Eesti, Läti, Leedu, Venemaa, Soome, Ukraina ja Itaalia.



Eile oli kavas kolm kiiruskatset. Kaks esimest kruusateel ja päeva lõpetas taas kiiruskatse Kuressaare tänavatel. Täna on kavas kaheksa kiiruskatset, esimesele katsele stardib esimene auto kell 9.12. Hooldusala on nagu eelmiselgi aastal Orikülas. Pärast kuuendat ja üheksandat katset on poole tunni pikkune hoolduspaus ja korraks tulevad võistlejad oma autodega veel hooldusse pärast viimast katset ja enne poodiumile minekut.



44. Saaremaa ralli võitja sõidab Kuressaare kesklinnas asuvale poodiumile kell 18, ralli pidulik lõpetamine algab kell 21.30 Kuressaare kultuurikeskuses.



Kõige värskemaid uudiseid rallirajalt kajastab Kadi raadio “Ralliraadio”, mis on kuulatav sagedusel 90,5 MHz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles