Õpilased võistlevad kujundamises ja küljendamises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimub Tallinna polütehnikumis esmakordne küljendamise ja kujundamise kutsevõistlus “Trükis”, millest võtavad osa ka Kuressaare ametikooli õpilased.

“Kui iga päev kaheksa tundi arvuti taga istuda, mõjub see päris väsitavalt,” ütles tulevane teabegraafik Marii Eliise Rüütli, kirjeldades oma ettevalmistusi võistluseks. Veel lisas ta, et tunneb end närviliselt, samas rahulikult.



Täna võistleb Tallinnas kolm Kuressaare ametikooli õpilast. Lisaks neile näitavad oma graafilise disaini alaseid oskusi Tartu kunstikooli ja Tallinna polütehnikumi õpilased.



Ülesanne on kõikidele võistlejatele üks: viie tunni jooksul tuleb kujundada trükkimisele minev plakat, reklaam, voldik või pakend. Võistlejatel on kasutada arvuti koos vastava tarkvaraga, skanner, paber ja joonistustarbed, käärid ja joonlaud ning printer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles