Halle Berry murdis uue «John Wick» filmi võtetel kolm roiet (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Halle Berry 4. aprillil 2019 Las Vegases filmisündmusel
Halle Berry 4. aprillil 2019 Las Vegases filmisündmusel Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Hollywoodi staar Halle Berry sattus uue filmi «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» võtetel õnnetusse, mille tagajärjel tekkis tal kolmes roides murd.

52-aastane näitlejanna kehastab filmis, milles mängib peaosa 54-aastane Keanu Reeves, naispeaosalist Sophiat, teatab msn.com. 

Keanu Reeves filmis «John Wick: Chapter 3 - Parabellum»
Keanu Reeves filmis «John Wick: Chapter 3 - Parabellum» Foto: Niko Tavernise / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Berry sai kehavigastuse, kui treenis võtete vahel kaskadööritrikke.

«Olin uue linateose «John Wick» jaoks treenimas, kui mu kolm roiet kannatada said. See vigastus on nagu aumedal, ma ei tundunud kohe, et olen vigastada saanud. Treenisin edasi, kuid siis tekkis tugev valu. Enne vigastust olin treeninud erinevaid trikke tunde, lisaks relva-ja koeratreening, jõutreening ning lihasmassi kogumise dieet,» teatas staar sotsiaalmeedias.

Halle Berry 6. beevruaril 2019 Los Angelses Kuldgloobuste galal
Halle Berry 6. beevruaril 2019 Los Angelses Kuldgloobuste galal Foto: Tammie Arroyo-GG19 / AFF-USA.COM / AFF/PA Images/Scanpix

Hoolimata vigastustest jätkas Berry pärast arstlikku läbivaatust ja rinnakorvi tugevat kinnisidumist treeningute ja võtetega.

Ta tunnistas,  et ta ei olnud vaerem Reevesiga koos töötanud ja see hirmutas teda mõnevõrra, kuid kõik sujus.

«Tahtsin olla Reevesiga samal tasemel, sama hea. Ma ei tahtnud teda alt vedada,» lisas Berry.

Berry teatel on tänu uuele filmile, kus tal tuleb ise teha palju kaskadööritrikke, oma elu parimas vormis.

Uue «John Wicki» režissöör on endine kasakdöör Chad Stahelski.

«Chad andis näpunäiteid, kuidas mina ja teised näitlejad peaksime trikke tegema. Tänu temale olen oma elu parimas vormis. Ma ei ole mitte ühegi teise rolli jaoks treeninud, kui nüüdse rolli jaoks. Lisaks füüsilisele vormile olen ka heas vaimses vormis. Igatahes andis see töö lisaks sissetulekule ka väga hea enesetunde,» nentis näitlejanna.

Halle Maria Berry (sündinud 14. augustil 1966 Clevelandis Ohios) on Oscari saanud USA näitleja, kelle filmograafiasse kuuluvad näiteks sellised linateosed nagu «Monster’s Ball», «X-Men», «Die Another Day», «Gothica» ja «Catwoman».

2002 sai ta naispeaosa Oscari rolli eest filmis «Monster’s Ball».

Uue linateose «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» esilinastus on 17. mail Los Angeleses. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles