Lümanda mälumängurid lõpetasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

16. märtsil lõppes Lümandas järjekordne valla mälumängu hooaeg. Viieetapilisel mõõduvõtmisel osales kaheksa võistkonda.

Esikolmikusse jõudsid juba aastaid stabiilselt esinenud kolmikud: Salava, Saaremaa Vesi ja Leedri. Salava võistkonnas lõid sel hooajal kaasa Elle Mäe, Aivo Raud, Urve Vakker ja Mati Mäe. Saaremaa Vett esindasid Tõnis Suurna, Riho Niit ja Raimond Salong. Leedri võistkonnas mängisid Jaanika Vakker, Indrek Tiitson, Margus Olo ja Teet Lindam.


Esikolmikule järgnesid Kulli, Koimla, Lümanda Noored, Kotlandi ja Loona. Tore, et ka nooremad mälumänguhuvilised on meie võistlusega liitunud. Üks peakorraldajaist Margus Kõrgessaar kinkis kahele põhitegijale Helena Kuivjõele ja Hardo Niidile Ivo Linna koostatud mälumänguraamatud, et jätkuks ikka huvi teadmiste ja nende mõõtmise vastu.



Küsijate poolt esindasid peale Marguse veel Harald Tõru ja Priit Penu ning korralduslike probleemidega tegeles kultuurimaja juht Ulvi Põld.


Valla heast mälumängutasemest annab tunnustust ka see, et meie võistkonnad olid südilt osalemas ülesaaremaalises mälumängus, kus saavutati kokkuvõttes teine ja viies-kuues koht. Lümanda võistkonnas mängisid erinevatel etappidel Priit Penu, Tiina Niit, Tõnis Suurna, Pille Jõgi, Riho Niit ja Urve Vakker ning Taritu Prosos lõid kaasa Tarmo, Toivo, Martin ja Kai Prostang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles