Briti noorim lotomiljonär on jõudeelust tüdinenud ja tahab minna tööle (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Jane Park
Jane Park Foto: twitter.com

Inglanna Jane Park sai 17-aastasena Ühendkuningriigi noorimaks lotomiljonäriks, kuid nüüd kuus aastat hiljem on ta mittemidagi tegemisest tüdinenud ja tahab minna tööle.

Praegu 23-aastane naine sai kuulsaks 2013, kui ta võitis EuroMillions lotoga üks miljon naela (1,15 miljonit eurot), teatab news.com.au.

Alates sellest on ta teinud sotsiaalmeediasse oma luksuslikust elust postitusi. Tal on suur maja, kallid autod, ta käib luksuspuhkustel ja ta lasi teha iluoperatsioone, kaasa arvatud istmiku kujundamist, mis oleks veremürgistuse tõttu võinud ta eluküünla kustutada.

Šotimaal Edinburghis elav noor naine tunnistas nüüd, et ta on oma jõukast elust tüdinenud, ta tahaks olla vajalik ja kasulik ning teha tööd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Ta postitust lugenud kiitsid teda selle mõtte eest.

Twitteri kasutaja John Smethurst teatas: «Usun, et oled tüdinenud, sest kõik vajavad oma ellu midagi, millele pühenduda ja mille abil oma oskusi näidata. Soovitan tegeleda jooga ja meditatsiooniga, mis aitavad su tühisest elust välja, sest kui pilt on selge, siis tead, millega tegeleda tahad».

Veel ühes tviidis soovitati tal hakata teglema äriga, näiteks avada autopesula.

Philla Morgan teatas oma kirjutises, et kui tal oleks üks miljon naela, siis oleks tal juba mitu edukat äri.

Paul Thompson tegi Jane Parkile ettepaneku vahetada nädalaks oma elu. Temast saab siis jõukust nautiv mees ja naine istub igavuse peletamiseks tema takso rooli, töötades taksojuhina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Park teatas 2017, et alla 18-aastastel ei tohiks lubada lotot mängida, sest ta oli 17-aastasena lotovõidu jaoks liiga noor.

Park töötas enne lotovõitu ühes firmas assistendina ja elas koos emaga Edinburghis kahetoalises korteris.

«Sain noorena kogemuse, et palju raha ja mugav elu ei tee veel õnnelikuks. Pigem tekitas suur rahakogus stressi ja täitis elu asjadega, mida mul tegelikult vaja ei ole,» teatas naine ühes intervjuus.  

Parki sõnul kaotas ta pärast võitu sõpru, sest sõbrad ei olnud nii jõukad kui tema ja neil tekkis suhtlemisel raskusi.

«Kui sõbrad kurtsid, et neil on liiga väike palk, siis mina kurtsin, et mul on liiga palju raha. Me ei leidnud enam ühist keelt,» teatas lotovõitja.

Lisaks on tal raske kallimat leida, kuna teatakse, et tal on palju raha ja mehed kardavad, et neid võidakse süüdistada rahajahil olemises. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink to make the boys wink?

A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles