Liikluskomisjoni liikmed parkla öise sulgemise vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval arutas Kuressaare linnavalitsuse juures tegutsev liikluskomisjon 30 kilomeetri kiiruspiirangu kehtestamist Uuel tänaval ja linnavalitsuse taguse parkla öise sissesõidukeelu taastamist, et tagada Uue tänava elanikele öine unerahu.

Linnainsener Madis Pihel ütles, et liikluskomisjon küll arutas küsimust, kuid arvamused olid erinevad. Kui politsei pooldas kiirusepiirangu laiendamist ja parkla öist sulgemist, siis mitu liikluskomisjoni liiget sellega päri ei olnud. Pihel lisas, et sulgemise vastased ei pea õigeks, et kõigepealt rajatakse parkla ja siis hakatakse sinna sissesõitu mingil põhjusel piirama.

Lähipäevil kujundab liikluskomisjoni esimees abilinnapea Taavi Kurisoo komisjoni arutelu põhjal seisukoha ja edastab selle linnavalitsusele.

Kuressaare Uue tänava elanikud pöördusid veebruari keskpaigas linnavalitsuse poole ettepanekuga sulgeda linnavalitsuse tagune parkla öiseks sissesõiduks. Pühade ja nädalavahetuste ajal veedavad parklas öösiti aega purjus inimesed, sealsamas kuulatakse valju muusikat ning sellega on tugevalt häiritud parkla läheduses elavate inimeste öörahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles