Pädaste mõisa spaa pälvis taas turismi-Oscari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lisaks sellele, et Pädaste mõisa restoran on aastaid hoidnud enda käes Eesti parima restorani tiitlit, pälvis Pädaste spaa augusti alguses teist aastat järjest World Travel Awards’ilt Eesti parima spaa tiitli.

Pädaste mõisa müügi- ja turundusjuhi Tendo Lindvesti sõnul on Pädastes oluline rõhk teeninduse personaalsusel. Eripäraks on kohalikule toorainele ja juurtele keskendumine, tooted on looduslikud ja tervisliku toimega. Tunnustuse saamisel on kindlasti oma osa just kohaliku eripära rõhutamisel – olgu selleks siis Muhu heina mähis või ka kaerahelbe-jogurtikoorimine, mis on kindlasti ainulaadsed protseduurid.

World Travel Awardsi tiitleid nimetatakse ka reisi- ja turismitööstuse Oscariks, sest see on ülemaailmselt tuntud kui märk tipptasemel toodetest ja teenustest. World Travel Awards’i parima spaa tiitli on Saare maakonna spaadest saanud seni vaid Pädaste.

World Travel Awards asutati aastal 1993. Tunnustuse andmise aluseks on külastajate ja partnerite hinnangud pakutavatele toodetele ja teenustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles