Video: Jokic ja Nuggets materdasid Trail Blazersit

Postimees Sport
Copy

Korvalliliigas NBA alistas läinudöises läänekonverentsi poolfinaali esimeses kohtumises Denver Nuggets Portland Trail Blazersi 121:113 ning läks omavahelist seeriat 1:0 juhtima. Jokicilt 37 punkti.

Kodupubliku toetust nautinud võitjate poolelt paistis enim silma serblane Nikola Jokic, kes käitus igati oma hüüdnime vääriliselt. Denveri jokkeriks ristitud mees viskas 37 punkti ning hankis 9 lauapalli. Teda toetasid Jamal Murray 23 ning David Millsap 19 punktiga.

Hiljuti Oklahoma City vastu 50 puntki kõmmutanud Portlandi viskekahur Damian Lillard suutis seekord vastu panna 39 punkti (seejuures tabasid tema 12 kolmepunkti viskest vaid neli) ning 6 resultatiivset söötu, mis ei suutnud Trail Blazersit kaotusest päästa.

Nuggetsi-Trail Blazersi järgmine mäng peetakse kolmapäeva hilisõhtul taas Denveri Pepsi Centeris.

Idakonverentsi poolfinaalis pidasid läinud ööl teise kohtumise ka Toronto Raptors ja Philadelphia 76ers, mis lõppes tulemusega 94:89 76rsi kasuks. Omavaheline seis on nüüd 1:1. Võitjate poolelt oli resultatiivseim Jimmy Butler 30 punktiga. Raptorsi edukaim oli Kawhi Leonard 35 punkti ja 6 resultatiivse sööduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles