O’Learyse spordinädala soovitused

Copy
Foto: Naomy O'Leary

Selle spordinädala märksõnadeks on jalgpall ja jäähoki!

Kõige olulisemad jalgpallilahingud peetakse juba teisipäeval ja kolmapäeval, kui leiavad aset UEFA Meistrite liiga poolfinaalide avakohtumised. Teisipäeval lähevad vastamisi Tottenham Hotspur vs Ajax.

Mõlemad võistkonnad valmistasid veerandfinaalides väikese üllatuse, kui Tottenham alistas Manchester City ja Ajax Juventuse. Seega ei saa kumbagi võistkonda selles paaris soosikuks pidada.

Kolmapäevases poolfinaalis lähevad vastamisi Barcelona ja Liverpool. Mõlemad võiskonnad oleksid kindlasti eelistanud vastest teisest poolfinaalpaarist, kuid loosiratas on keerelnud ja seda tulisemad tulevad poolfinaalkohtumised. Kusjuures Barcelonal on võimalus kuldne duubel teha, sest Hispaania liigas kindlustati juba meistritiitel. Liverpoolil on sama eesmärk, sest ka neil käib veel heitlus Inglise liiga tiitli nimel. Nii teisipäevast kui kolmapäevast poolfinaalkohtumist näitame ka Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid garanteerivad parima spordielamuse.

Sel nädalal peetakse koduses Tondiraba Jäähallis I divisjoni B-grupi turniir, kus Eesti läheb vastamisi Poola, Jaapani, Ukraina, Hollandi ja Rumeenia koondistega. Näitame kõiki mange O’Learyse spordirestoranis. Turniirivõit tõstaks Eesti maailma 22 parema koondise sekka.

Neljapäeval algavad ka jalgpalli Euroopa liiga poolfinaalid, kus lähevad kell 22:00 vastamisi Arsenal vs Valencia CF ja Eintracht Frankfurt vs Chelsea. Sarnasel UEFA Meistrite liigale näeme poolfinaalides kahte Inglismaa klubi. Seega ei ole võimatu, et finaali peavad omavahel maha just kaks Inglise klubi.  Arsenali ja Valencia poolfinaalkohtumist näitame ka Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid garanteerivad parima spordielamuse.

Kõiki ragbi austajaid ootame alates reedest kaasa elama Super liiga ragbi mängudele.

Laupäeva ja pühapäeva eetri täidavad Euroopa suuremate jalkaliigade mängud. Kaalukamatest mängudest tasub esile tõstmist laupäeval kell 21:45 peetav Newcastle United vs Liverpooli kohtumist.

Pühapäevastest mängudest tasuks välja tuua 16:00 Huddersfield Town vs Manchester United, 16:00 Chelsea vs Watford ja 21:30 Napoli vs Cagliari.

Parima elamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri laud event@olearys.ee

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/ 
 

Copy
Tagasi üles