Londoni politsei leidis külmikust kahe naise laibad (1)

Copy
Politseinikud Ida-Londonis Canning Towni linnaosas maja ees, mille esimese korruse korteri külmikust leiti kahe naise surnukehad.
Politseinikud Ida-Londonis Canning Towni linnaosas maja ees, mille esimese korruse korteri külmikust leiti kahe naise surnukehad. Foto: Adam Gray / SWNS / Scanpix

Briti politsei on vahistanud 50-aastase mehe kahtlustatuna mõrvas, pärast seda kui ühest Londoni idaosas asuvast majast leiti kaks sügavkülmikusse peidetud naise surnukeha.

Naiste laibad leidis politsei eelmisel reedel, kui nende poole pöörduti murega Canning Towni piirkonnas asuva elumaja ühe esimese korruse elaniku käekäigu pärast. Politsei on seni avalikustatud info kohaselt tuvastanud ühe ohvri isiku, kuid teise naise isik pole seni teada.

Seni pole toimunud ka lahkamisi.

Vahistatud mehele on esitatud kahtlustus mõrvas ning teda hoitakse vahil all ühes Ida-Londoni politseijaoskonnas.

Naabrite sõnul elas korteris, kus naiste surnukehad leiti 30. eluaastates asiaadist mees.

Kõrvalmajas elav Raymond Dredge selgitas The Telegraphile, et oli näinud korteris käimas paljusid naisi, kuid ei pööranud toimuvale suuremat tähelepanu.

Eile maja juures olnud naine selgitas, et oli tulnud vaatama, kuidas käib tema samas hoones elava tädi käsi. «Kui me nägime uudiseid, hakkasime kartma, et äkki oli tema ohver. Aga tänu jumalale on temaga kõik hästi,» rääkis naine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles