Surrogaatema: ma naudin rasedust, kuid endale ma lapsi ei soovi

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Foto: Terry Harris/ Caters News / Caters News Agency

Kolmele perekonnale surrogaatemaks olnud naine ütleb, et kuigi ta ise ei ole iial peret soovinud, siis rase olemist tahtis ta sellegi poolest kogeda.

Annie Peverelle on 40-aastane naine, kes on viimase kuue aasta jooksul olnud surrogaatemaks kolmele perekonnale ning ilmale toonud neli last.

«Ma jumaldan rase olemist, see on sõltuvust tekitav. Mul pole iialgi olnud hommikust iiveldust ja viimased kolm sünnitust on väga kerged olnud, kestes vaid ligi kaks tundi,» tunnistas Annie. Muuhulgas armastab Annie ka mõtet, et ta saab aidata neid paare, kellel iseseisvalt lapsi saada ei õnnestu.

«Esimene ultraheli ja lapse õrnad põksimised – see on lihtsalt imeline tunne,» tõdes naine. Annie, kes töötab administraatorina, plaanib veel ühele paarile surrogaatemaks olla ning seejärel lõpetada.

Annie selgitab, kuidas temast surrogaatema sai: «Ma tahtsin meeletult rasedust kogeda, kuid endale ma beebit ei soovinud. Ja kui minu kolleeg naljaga surrogaatemadust mainis, siis ei suutnud ma sellest mõttest enam lahti lasta. Ma hakkasin selle kohta uurima ja enne kui arugi sain, olin juba surrogaatemade ja last soovivate paaride ühisüritusel.»

Annie sõnul ei ole ta seda valikut kunagi kahetsenud, sest saab inimesi aidata ja on selle kaudu väga palju uusi sõpru leidnud. «Minu abikaasa Steve (49), keda ma kohtasin vahetult enne oma esimest surrogaatemade üritust, on alati väga toetav olnud ning imetleb minu tegu,» ütles Annie.

Foto: CATERS NEWS / Caters News Agency
Annie koos lastega, kellele ta surrogaatemaks oli.
Annie koos lastega, kellele ta surrogaatemaks oli. Foto: Terry Harris/ Caters News / Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles