Aasta naiskodukaitsja on Maidi Tilk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NAISKODUKAITSJAD: Maidi Tilka embab Mare Kirr. 
PIRET PAOMEES
NAISKODUKAITSJAD: Maidi Tilka embab Mare Kirr. PIRET PAOMEES Foto: Saarte Hääl

Teisipäeval pidas naiskodukaitse Saaremaa ringkond oma 90. aastapäeva ning sel väärikal tähtpäeval kuulutati aasta naiskodukaitsjaks Orissaare jaoskonna aktiivne ja tubli liige Maidi Tilk.

“Ta on naine, kes on sel aastal kõige rohkem panustanud oma vaba aega ning pingutanud vahel oma koduste ja tervise arvelt,” iseloomustas tublit liiget NKK Saaremaa ringkonna esinaine Mare Kirr. Ta lisas, et Maidi on palju töötanud noortega ning ei ütle kunagi ei, kui tema abi vajatakse.

Väärika aastapäeva tähistamisel tegi Mare Kirr ülevaate ajaloost, tuues välja, et kui praegu on naiskodukaitsel Saaremaal 153 liiget ja kuus jaoskonda, siis enne Teist maailmasõda oli Saaremaal 17 jaoskonda ja koguni 900 liiget.

Juubeli puhul olid ringkonda tervitama tulnud ka naiskodukaitse esinaine Airi Tooming ja Saare maavanem Kaido Kaasik, kes tänas organisatsiooni tublide traditsiooniliste ettevõtmiste korraldamise eest maakonnas. Õnnitlema olid tulnud ka mitmed teised koostööpartnerid.

Tervitamas käisid naiskodukaitsjaid Laine Sepa keelpilliõpilased Karl Jõgi, Karret Sepp ja Katre-Liis Võhma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles