Galerii: Hull Teadlane tähistas sünnipäeva koos lastega

Tartu Postimees
Copy

2013. aasta 1. mail kolis Tartu ülikooli muuseumisse, spetsiaalselt talle ehitatud kabinetti Hull Teadlane. Täna tähistas Hull Teadlane kuuendat sünnipäeva.

Hullu Teadlase sünnipäevale oli lisaks lastele tulnud ka meetrine aara. Hullu Teadlase sünnipäev on muu hulgas ka perepäev ning täna jagus lõbusaid tegevusi tundideks. Hull Teadlane tegi mitmesuguseid eksperimente ning Tartu ülikooli muuseumis toimus ka hulk töötube, näiteks tamburiini- ja kõrrepillitöötuba ning õhupalliloomade töökoda.

Hull Teadlane on ainulaadne tegelane, kes vaimustub maailmast enda ümber ning õpetab ka lapsi, ja miks ka mitte täiskasvanuid, avastama maailma imesid. Hullu Teadlase kabinet on lõbus, pidevalt arenev ja täienev keskkond, kus saab mängides, vaadates, katsudes, maitstes, nuusutades ja katsetades õppida tundma teadusmaailma.

Iga aasta 1. mail tähistab Tartu ülikooli muuseum Hullu Teadlase sünnipäeva, kuhu on oodatud kõik väikesed ja suured Hullu Teadlase sõbrad, et saada osa vahvast ja lõbusast perepäevast. Hullu Teadlase sünnipäevaga avab Tartu ülikooli muuseum igal aastal ka suvehooaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles