Miljoneid teeniv jalgpallistaar kerjas pitsa jaoks raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner
Nicklas Bendtner Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Sunderlandi taanlasest ründaja Nicklas Bendtner jäi eilsest liigamängust Blackburni vastu vigastuse tõttu kõrvale, aga see ei takistanud teda Kopenhaagenis pidutsemast.

23-aastane Bendtner veetis meeleoluka õhtu koos oma kallima Julie Zangenbergiga ning teel peolt koju tegid nad peatuse pitsarestoranis Pizza Huset. Zangenberg jäi taksosse ootama, Bendtner läks sisse pitsat ostma, vahendab Ekstra Bladet.

Kuigi laenulepingu alusel Sunderlandis mängival Bendtneril on kopsakas sissetulek, oli ta siiski sunnitud pitsarestoranis viibivatelt inimestelt raha nuiama, et saaks kaks pitsat osta.

Probleem ilmnes siis, kui miljoneid teeniv Bendtner hakkas pitsade eest maksma ja tema krediitkaart läbi ei läinud.

«Ta oli äärmiselt ülbe, inimesed lihtsalt seisid ja vaatasid ning raputasid pead, keegi ei suutnud uskuda, et ta niimoodi käitus,» imestas juhtunut pealt näinud 22-aastane noormees.

Ka Pizza Huseti töötajad tunnistasid, et joobnud Bendtner ülbitses nende restoranis. «Ta käitus väga nõmedalt. Kui ta maksta ei suutnud, nõudis ta tasuta pitsat. Kui ma keeldusin, küsis ta, kas ma tean, kes ta on, ning lisas, et võib terve meie restorani ära osta,» meenutas üks töötajatest. «Ütlesime, et vahet pole, kes ta on, aga kui tal raha pole, ei saa ta ka pitsat.»

Seejärel hakkas Bendtner külastajate seas ringi käima ja neilt raha paluma ning lõpuks soostusid kaks noort neiut tema arve – 120 Taani krooni (pisut üle 16 euro) – ära maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles