Tapjat pole senimaani vahistatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaares kaks nädalat tagasi surnuna leitud mehe tapjat ei ole vahistatud, sest kahtlustatavana pole seni kinni peetud kedagi.

9. aprilli leiti Kuressaares Kevade tänaval asuvast majast 67-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Meest oli korduvalt pussitatud ja politsei alustas uurimist tapmise paragrahvi järgi. “Hetkel ei ole kedagi kahtlustatavana kinni peetud,” ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold, lisades et uurimine 67-aastase mehe surma põhjuste selgitamiseks käib.

Samuti ei ole veel täpsemat infot 31. märtsi õnnetuse asjus, kui Reo külas leiti kraavis lamamas 28-aastane naine. Noor naine toimetati Kuressaare haiglasse, kus ta suri.

“Selle õnnetuse asjas ootame endiselt ekspertiisi vastust, et saaksime esmalt hukkunu lähedastele ning seejärel ka avalikkusele anda ammendava vastuse selle kohta, mis tol õhtul juhtus,” ütles Reinhold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles