Kultuuri- ja spordiosakonna juhatajaks valiti Aarne Põlluäär

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa vallavalitsuse kultuuri- ja spordiosakonna juhatajaks valiti senine arendus- ja kommunikatsiooniosakonna arenduse peaspetsialist Aarne Põlluäär. Kokku kandideeris kultuuri- ja spordiosakonna juhi kohale kaheksa inimest, kellest viis kutsuti vestlusele.

„Kõik kandidaadid olid väga tublid, aga Aarne eristus teistest oma kogemustepagasi, eeskätt juhtimiskogemuse ja ka hariduse poolest,“ ütles abivallavanem Helle Kahm, lisades, et kultuuri- ja spordivaldkonnas töötades tuleb kindlasti kasuks ka Aarne projektijuhtimisoskus.   

Sisekaitseakadeemia halduskorralduse eriala lõpetanud ja praegu Tallinna Ülikooli riigiteaduste magistrantuuris õppiv Aarne Põlluäär ütles, et näeb uues ametis ühe eesmärgina siduda meie kultuuri- ja rahvamajad ning erinevad spordiasutused vastavalt nende funktsioonidele ühtseks tervikuks. „See on vajalik, et nad tunnetaksid omavalitsuste ühinemise tulemusena tekkinud jõudu ja võimalusi tuua ellu ning rakendada senisest palju olulisemaid ja suuremaid projekte.“

Kõige selle juures ei tohiks Aarne sõnul unustada piirkondlikke kultuuritraditsioone ja väljakujunenud spordiharjumusi. „Kultuuri- ja sporditöö on töö inimestega ja loodan, et suudame omavahelises koostöös märgata ka inimesi selles valdkonnas senisest enam,“ rääkis Aarne Põlluäär.

Senine kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Mihkel Tamm jätkab Saaremaal tegevust eraettevõtluses. Tema viimane tööpäev vallavalitsuses on 8. märtsil.

Aarne Põlluäär alustab osakonna juhataja ametikohal 11. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles