Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Võid saada täna rõõmustava uudise inimeselt, kes omab sinu üle teatavat võimu. Ole avatud, nii saavad ka teised märgata sinu väärtuslikke külgi.

Saarte Hääl

SÕNN Tänased planeediseisud toovad su ellu elevust. Näed tavalisest rohkem vaeva oma välimusega ning võid selleks ka rahakotti tunduvalt kergendada.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna tuleb sul arvatavasti kokku puutuda isikutega, kes ootavad sinult tuge ja mõistmist. Tuleta meelde raskeid aegu ja ole kaastundlik.

Saarte Hääl

VÄHK Kui sulle tehakse täna ettepanek midagi ootamatut ja huvitavat ette võtta, siis ära jäta seda kasutamata. Võid saada loomingulist inspiratsiooni.

Saarte Hääl

LÕVI Sind võivad täna pisiasjad närvi ajada. Märkad teiste vigu, kuid oma möödapanekud jäävad kahe silma vahele – ikka see vana pinnu ja palgi lugu...

Saarte Hääl

NEITSI Tunned täna, et keegi loobib sulle kaikaid kodaratesse, mis ajab sind tõsiselt närvi. Tõenäoliselt teed asja hullemaks, kui see tegelikult on.

Saarte Hääl

KAALUD Päev võib tuua su ellu inimesi, kes äratavad sinus tõsist uudishimu. Hea aeg uute projektide käimalükkamiseks ja loominguliseks tegevuseks.

Saarte Hääl

SKORPION Täna peaksid vältima ohtlikke ja riskiga seotud ettevõtmisi. Samuti peaksid üliettevaatlik olema rahaasjades. Tegele meeldivate asjadega.

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et satud täna olukorda, kus sinu üle nalja visatakse. Ära solvu ja püüa ka ise asja huumoriga võtta. Ole valmis ootamatuks reisiks.

Saarte Hääl

KALJUKITS Intellektuaalsete mõjudega päev. Täna võib toimuda sisukas ning meeldiv jutuajamine, mis annab sulle uusi ja innustavaid ideid, kuidas oma elu korraldada.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Selleks, et säilitada harmoonilisi ametialaseid ja abielusuhteid, püüa jääda tahaplaanile. Lase ka teistel särada. Pööra rohkem tähelepanu oma lähedastele.

Saarte Hääl

KALAD Täna võib ootamatult sülle sadada lisateenimise võimalus või kopsakas rahasumma. Hea päev investeerimiseks ja kinnisvaratehinguteks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles