Lühidalt SPORDIST

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kajupank aitas koondise võidule

Eesti meeste korvpallikoondis alistas pühapäeval MM-valiksarja viimases kohtumises võõrsil Gruusia 84 : 77. Koondise kapten Indrek Kajupank mängis 32 minutit ja viskas 4 punkti.


Mihkel Aksalule Soomes kaotus

Soome jalgpalli karikavõistluste alagrupiturniiril mängis Mihkel Aksalu väravas kõik 90 minutit, kui tema tööandja Seinäjoki JK jäi alla RoPS-ile 2 : 3. SJK paikneb oma kuueliikmelises alagrupis viimasel kohal.


Oskar Nisu Türgis 20.

Türgis sõidetud Antalya velotuuri teisel 111 km pikkusel etapil sai Eesti koondist esindav jalgrattur Oskar Nisu parimana 20. koha. Võitis Bas van der Kooij klubist Monkey Town-A Block.


Orissaare Träxile kodus kaotus

Reedel peetud Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas kaotas Orissaare Träx Andres Sõbra juhendatavale Kadrina Karude meeskonnale, kelle rivistusse kuulub ka legendaarne Gert Kullamäe, 82 : 99.

Orissaare tiimi rünnak toetus peamiselt kolmele mehele: Raigo Sooär tõi 25 punkti ja 8 lauapalli, Aivo Laul kogus 20 punkti, 10 lauapalli ja 6 resultatiivset söötu ning Härmo Lambut tõi 16 punkti. A-grupis on Orissaare Träx viies.


Raili Rüütel ultratonil parim eestlanna

Soomes Espoos Rathiopharm Arenal toimunud 24 tunni ultratonil oli kolmest stardis olnud eestlannast edukaim Raili Rüütel, kes läbis 157,714 kilomeetrit ja sai 14. koha. Eelmisel aastal püstitas ta seal isikliku rekordi 180,726 kilomeetrit.


Rahvarallilt kolm poodiumikohta

Rahvarallilt Pandivere Talv tõid Thule Motorsporti võistlejad kolm poodiumikohta.

Rahvaralli uus hooaeg sai alguse Lääne-Virumaal Pandivere rahvaralliga, kus oli kavas 12 kiiruskatset, mille kogupikkus ulatus üle poolesaja kilomeetri.

Klassis 4WD said kaksikvõidu Lauri Kotkas ja Karl Koort Mitsubishi Lanceril ning Martin Vaga ja Joosep Ausmees Mitsubishi Lanceril. Klassis 2WN olid kolmandad Aira Lepp ja Ain Lepp Nissan Sunnyl.


Saalijalgpalli finaalis Torgu vs. FC SÜG

Saalijalgpalli liiga 2019. aasta finaalis kohtuvad Torgu ja FC SÜG, 3.–4. koha selgitavad omavahel FC Taritu ja Niidu FC. Esimeses poolfinaalmängus võitis Torgu Niidu FC-d 9 : 3, teises poolfinaalis FC Taritu ja FC SÜG-i vahel lõppes normaalaeg 4 : 4 ja penaltitega 4 : 3 olid kindlamad juba teist penaltiseeriat mänginud FC SÜG-i noored.


Kabetajad mängisid kiirturniiri

34. korda korraldatud kabekiirturniiri endise Saarte Teedevalit­suse rändauhinnale võitis Jaan Truu 5,5 punktiga (8 võimalikust). Järgnesid: 2. Jüri Siim 5; 3. Ivar Truu 4; 4. Priit Jürjo 3 ja 5. Villu Kallas 2,5 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles