Töötukassa kolib kevadeks endisesse postkontorisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajamajas asuv töötukassa Saaremaa osakond, millele on juba pikemat aega otsitud uusi, suuremaid ja klientide jaoks mugavamaid ruume, valmistub viimaks kolima.

“On küll nii tõesti,” kinnitas Saarte Häälele töötukassa Saaremaa osakonna juhataja Ave Reimaa-Lepik. Tema sõnul on praeguseks rendileping allkirjastatud ja mai keskel või hiljemalt lõpuks tahetakse uutes ruumides juba uksed avada. “Et inimestele veelgi paremini oma teenust pakkuda,” märkis Reimaa-Lepik.

Kui aja jooksul on räägitud erinevatest pindadest, mille osas töötukassa on läbirääkimisi pidanud, siis nüüdsed ruumid osutusid lihtsalt kõige sobivamateks. “Meil on, jah, erinevaid läbirääkimisi olnud ja antud juhul tingimused vastasid sellele, mida meie ootasime, ning pakkuja lihtsalt pakkus, mida ootasime,” lisas Ave Reimaa-Lepik, kinnitades, et vahetult enne töötukassa uues kohas avamist antakse sellest ka laiemalt klientidele teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles