Endine Manchester City kaitsja: Ibrahimovic lubas mind vigaseks teha

Postimees Sport
Copy
Zlatan Ibrahimovic Nedum Onuoha peale karjumas
Zlatan Ibrahimovic Nedum Onuoha peale karjumas Foto: Katharine Lotze / AFP

Endine Manchester City kaitsja Nedum Onuoha süüdistab Zlatan Ibrahimovici alatute võtete kasutamises Ameerika kõrgliigas MLS-is.

Onuoha on hetkel esindamas MLS-i meeskonna Real Salt Lake'i meeskonda. Real Salt Lake kohtus Ibrahimovici koduklubi Los Angeles Galaxy'ga ning palju jutuainet pakkus just Onuoha ning Ibrahimovici omavaheline duell.

Jalgpallurid olid kohtumise jooksul mitmel korral omavahel teravamalt sõnu vahetanud kuni 78. minutil Ibrahimovic Galaxy võiduvärava lõi ning otsustas seda tähistada meelega otse Onuoha silme all.

32-aastane Onuoha rääkis pärast kohtumist BBC-le, et Ibrahimovici käitumine väljakul on täiesti uskumatu: «Ta on väljakul nina püsti, pidades end tähtsaks. Muidugi ei ole siin mängimine tema jaoks maailma raskeim ülesanne ja paljud siin liigas kardavad teda, mina aga mitte.»

«Ühel hetkel lõi ta mulle vastu pead. Seejärel käis minu juures ja korrutas mulle, et ta teeb mulle väga kõvasti haiget. Tema sõnum oli see, et ta on siiski Ibrahimovic ja temale niiviisi ei tehta. Ma lihtsalt olin temast mõnes olukorras üle ja tema käitub niiviisi,» rääkis Onuoha.

«Ta tuli pärast mängu küll kätt suruma, aga mina seda ei teinud. Ta ei austanud mind kohtumise jooksul absoluutselt, see pole normaalne. Ma ei olnud varem tema fänn, aga nüüd arvan temast veelgi halvemini,» lausus Onuoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles