Ummistunud torude põhjuseid võib olla mitmeid

Copy
Foto: Krauss Baltic OÜ

„Ummistunud torude põhjuseid võib olla mitmeid, kuid enamasti on suurimaks probleemiallikaks pikad juuksed, mis kipuvad vannides ja dušinurkades ummistusi tekitama. Samuti hakkavad muret põhjustama kraanikausi torustikku kogunevad toidujäägid. Kui kõige selle vastu ei saa abi seni kasutatud toruummistusvahenditest, pööratakse pilgud meie toodete poole,“ räägib Krauss Baltic OÜ tegevjuht Margus Vainu.

Mis on Kraussi torupuhastusvahendi ja muude Kraussi toodete suure müügiedu põhjuseks?

„Eks ikka toodete efektiivsus, mis ületab paljud erialaseks kasutamiseks mõeldud tooteid. Meie peamiseks müügihitiks on saanud Krauss torupuhastusvahend, mille järgi on tõeliselt suur nõudlus,“ nendib Vainu.

Kraussi toodetes kasutatakse kõrge kontsentratsiooniga väga tasakaalustatud aineid, mis teeb neist efektiivsed premium klassi puhastusvahendid. Tooted võivad tunduvad esmapilgul kallid, kuid tulevad kokkuvõtteks lahjematest analoogidest soodsamad.

Kindlasti on edule kaasa aidanud ka see, et tegemist on puhtalt Eesti toodetega, mis loodud oma vajadustest lähtuvalt. „Alles hiljem, kui samade probleemide käes vaevelnud sõbrad andsid väga positiivset tagasisidet, tekkis julgus need tooted nii-öelda purki panna ja turule tuua,“ lausub Vainu.

Kraussi sarjas on kokku viis toodet. Ostjate suurimaks lemmikuks on kujunenud Krauss Torupuhastusvahend, mis lõhustab kerge vaevaga juustest, rasvast ja toidujääkidest tekkinud ummistused. Toode on analoogidest vähemalt 20 korda tõhusam, kuna koosneb vedeliku asmel graanulitest, mida kulub reeglina vaid 50 grammi. Seega pisab ühest pudelist üheteistkümne ummistuse eemaldamiseks.

Krauss Üldpuhastusaine mis eemaldab mustuse ja rasva mistahes siledalt pinnalt (mh peegel ja klaas) hetkega ega jäta mingeid puhastusaine jälgi. Olenevalt materjalist võib seda pihustada ka tekstiilie, nt otse vaibale. See unikaalne üldpuhastusvahend sobib väga hästi lemmikloomade eritiste puhastamiseks, kaotades ära lõhna ja mustuse. Üldpuhastusvahendi tõhusust aitas testida kodutuid koeri abistav MTÜ HelpDog, kellega koostöös testiti pindade puhastamise efektiivsust neljajalgsete sõprade poolt tekitatud eritistest.

Krauss Pesumasina puhastusainel väga oluline roll masina kasutusea pikendamisel. "See lagundab efektiivselt juuksed, rasva, seebi-, pesupulbri- ja loputusvahendite jäägid. Aine kõrvaldab ebameeldiva lõhna ja on desinfitseeriva toimega,“ ütleb Vainu. MTÜ HelpDog oli abiks ka testis pesumasina puhastusainel, kuna koerakarvu jääb masinasse sõprade asemete pesemisel palju. Et tulemusega jäädi vägagi rahule, on kasvanud kindlus soovitada vahendit kõikidele karvaste lemmikloomade omanikele.

Nõudepesumasinate jaoks mõeldud puhastusaine hoiab masinad puhtana eemaldades bioloogilise materjali, pesu- ja loputusvahendite jäägid ning katlakivi. Kohviautomaatide ja veekeetjate töökorras hoidmiseks ja pikaealisuse tagamiseks on mõeldud Krauss Katlakivieemaldi.

Tutvu kodulehega Krauss.ee ning märgi Kraussi Facebooki leht meeldivaks – just seal korraldatakse tihti mänge, mille auhinnaks on Kraussi toodete komplektid ja loomulikult tasuta transport. Samuti on liitunutele erinevad soodustused.

Maikuu lõpuni on käimas kampaania nii Magaziini kauplustes kui ka Kraussi e-poes (pood.krauss.ee) ja Krauss tooteid saab osta oluliselt soodsamate hindadega.

Kraussi e-pood pakub lisaks soodsatele hindadele on võimaluse tooteid saada mistahes Eestimaa nurka kulleriga isegisoodsamalt kui pakiautomaadi teenus. Ostes e-poest tooteid vähemalt 20 euro eest, on kulleri ja SmartPosti pakiautomaati transport tasuta.

Kraussi tooted on saadaval kõikides Magaziini kauplustes, kõikides Realiseerimiskeskustes ja samuti järgnevates kauplustes: Alma Sooääre Äri, Volga Kaupluse OÜ, Ensert OÜ hulgiladu Saaremaal, Alve OÜ Pärnus. Kaupluste asukoha leiad SIIT!

Krauss – puhastusvahendid neile, kes hindavad kvaliteeti ja hoolivad loodusest.

Copy
Tagasi üles