Mida kinkida emadepäevaks? Miks mitte eestimaist musta pässiku eliksiiri.

Chaga Health
Copy
Foto: Chaga Health

Lapse jaoks on ema see, kes toetab esimesi samme ümbritseva maailma avastamisel. Ema armastab ja lohutab. Ema aitab ja kuulab. Ega asjata öelda, et inimese olulisim taustajõud on tema ema. Üheks võimaluseks öelda emale „aitäh“ ja anda talvest väsinud organismile energiasüst, on kinkida talle musta pässikut sisaldav Chaga Elemental Elixir või Chaga Immuno Elixir. Chaga Health koduleht – www.chagahealth.eu

Endine tantsutäht, praegune Eesti üks hinnatum pilatese ja Laste Zumba treener ning Pirita Pilates Stuudio üks omanikest Kerttu Tänav teab, milline roll on emal lapse elus. „Esimese tütre sündimise hetkest tundsin enneolematut, ülevoolava armastuse ja õnne tunnet. Emadus on imeline, sõnades kirjeldamatu.”

Kerttu on kasvanud koos vanema vennaga ning kogu elu on ema Ülle olnud talle väsimatuks toetajaks ja eeskujuks. „Varem ei osanud ma seda rolli ehk nii hästi hinnata kui täna. Emaks olemine on fantastiline, ent maksimalistina annan endast kõik, et jagada kõigile pereliikmetele piisavalt tähelepanu. Sel kevadel olengi eriti tänulik Immuno Elixirile, mis mu energiavarud taastab, annab mõnusa C-vitamiini laengu kurnatud organismile ja aitab hoida täidetuna ka minu n-ö teetassi - ikka selleks, et oleks rohkem, mida endast teistelegi anda,“ tutvustab Kerttu oma jõudmist musta pässikut sisaldava toidulisandi juurde, jagades toodet ka emale ja vanaemale.

Esiemade traditsioon

Ligi saja aasta vanune Mulgimaa esiemade retsepti järgi valmistatud musta pässikut sisaldav Chaga Elemental Elixir on kodumaine eliksiir, mis ühtmoodi hea abivahend nii kevadväsimuse kui külmetushaiguse korral.

Foto: Chaga Health

„Juba vanarahvas kasutas musta pässikut nakkuste ja põletike vastu,“ räägib doktor Anu Adermann, endine nina- ja kurguarst, üks eliksiiri retsepti välja töötajatest ja lisab: „Immuno Elixir, mis on Elemental Elixiri edasiarendus, on kõrge C-vitamiini sisaldusega väega jook. See sisaldab organismile kasulikke toimeaineid nagu C-vitamiini, musta pässiku ehk chagaekstrakti, astelpalju ja mitmeid teisi põhjamaiseid ravimtaimi. Komponendid, mida kasutame, on tuntud tegijad rahvameditsiinist, kuid nüüd on nende positiivne toime leidnud kinnitust ka teadusuuringutes. Need mõjuvad organismi taastavalt, tugevdavalt ja haigusi ennetavalt,“ kirjeldab Anu.

Chaga eliksiiris sisalduvad ravimtaimed aitavad meid hoida tervetena ja kaitsta organismi haiguste eest. Ka Kerttu on aeg-ajalt tundnud, kuidas emana on ülesandeid palju ja sageli tuleb silmitsi seista igipõlise miljoni-dollari-küsimusega, kuidas olla ühtviisi suurepärane ema, naine ja treener. „Ma arvan, et meil, emadel, on vahel tunne, et kõike koguneb liiga palju. Eriti keerulised on ajad, mil lapsed on haiged. Seda enam tajun ma vajadust terviseprobleeme ennetada ja tervisele tugev vundament laduda. Nii nagu toetan ma inimesi nende teekonnal pilatese-maailmas ja -treeningutel, luban ma endale ja oma emale kevadel turgutust Chaga eliksiiri kuurina,“ lisab Kerttu lõpetuseks.

Vaata Immuno Elixiri kohta rohkem infot siit või proovi ise eliksiiri toimet: www.chagahealth.eu

Copy
Tagasi üles