Pianist mängis raamatu väljaandmisega Vene ruletti

Raimu Hanson
Copy
Sven Kullerkupp esitles Tasku keskuse Rahva Raamatus oma teost «Vormsi detektiivid ja Ruhnu karu» ning mängis ka digiklaverit.
Sven Kullerkupp esitles Tasku keskuse Rahva Raamatus oma teost «Vormsi detektiivid ja Ruhnu karu» ning mängis ka digiklaverit. Foto: Kristjan Teedema

Pianist ja helilooja Sven Kullerkupp on kaante vahele saanud seiklusjutu «Vormsi detektiivid ja Ruhnu karu» ning esitles seda pühapäeval Tasku keskuse Rahva Raamatus. Ta on teose ise kirjastanud ja nimetab seda tegevust Vene ruletiks.

Kullerkupp kogus seiklusjutu illustreerimise ja trükkimise kuludeks mitmelt poolt toetust, kuid pani mängu ka oma raha teadmata, kas ta saab selle tagasi. «Mu naine ütles mulle, et on lihtsamaid võimalusi vaesumiseks, selleks ei pea kirjutama raamatuid,» ütles autor.

Aga nagu näitab esimese tiraaži lõpukorrale jõudmine veel enne esitlust, läks Kullerkupul seekord õnneks. «Raamat tõi tagasi selle raha, mis ma ise sisse panin,» ütles ta. «Natuke jäi uue tiraaži tellimiseks ka. Teenin kontsertidega juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles