Video: tantsutreener Joel Juht jookseb Tallinnast Võrru, Tartusse jõudmiseks kulus 32 tundi (1)

Eili Arula
, reporter
Copy

Pühapäeva hommikul alustas tantsutreener ja harrastussportlane Joel Juht jooksuretke Tallinnast Võrru. Esmaspäeva õhtuks jõudis Juht Tartusse. Aega kulus tal selleks 32 tundi.

Juht jookseb Tallinnast Võrru kõige otsemat teed, Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteed pidi. Esimese pikema peatuse tegi mees Tartus pärast 32 tunni pikkust retke, mil ta polnud silmatäitki maganud.

Juht tunnistas, et kuni Laevani õnnestus tal rahulikus tempos sörkida, aga seal sai mees korraliku «haamri» ja jätkas teekonda jalutades. Laeva tankla juures jalgu puhates arvas mees, et jalutab Tartusse ära ja loeb jooksuretke lõppenuks, kuid pärast puhkust sai ta uut energiat. Ka olid talle abiks JJ tantuskooli kasvandikud, kes temaga 18 kilomeetrit enne Tartut kaasa hakaksid jalutama.

Tartusse jõudes asus massöör Lõunakeskuse lähistel asuva tankla parkimisplatsil Juhi kangeid lihaseid lahti masseerima ning pärast mõnetunnist puhkust asus Juht Võru poole teele.

Tartusse jõudmisega ületas Juht enda kõik senised jooksurekordid. Varem on ta jooksnud Tallinnast Jõgevale ja Tallinnast Pärnusse.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles