Selgus korvpallikoondise viimane alagrupikaaslane 3x3 MMil

Postimees Sport
Copy
Eesti 3x3 korvpallikoondis
Eesti 3x3 korvpallikoondis Foto: FIBA.com

Möödunud ööl Puerto Ricos lõppenud FIBA 3x3 korvpalli maailmameistrivõistluste kvalifikatsioonil selgus Eesti meeste koondise viimane alagrupivastane 18.-23. juunini Amsterdamis toimuvatel FIBA 3x3 korvpalli maailmameistrivõistlustel.

Eesti avamängu vastaseks sai Puerto Rico võistkond, kes alistas kvalifikatsiooniturniiril kõik vastased. Meeste seas kindlustas teisena edasipääsu Prantsusmaa, kes sai alagrupimängus üllatuskaotuse Saksamaalt, ning kolmandana Austraalia, kes alistas pronksimängus Tšehhi, vahendab korvpalliliit kodulehel.

«Puerto Rico on 3x3 korvpallis väga heal tasemel,» hindas Eesti 3×3 korvpalli peatreener Siim Raudla, kelle sõnul saab Eesti koondisel eelkõige olema tegemist 201 sentimeetrit pika ja 115 kilogrammi raske lihasmäe Luis Hernandezi ning sama pika Gilberto Clavelli takistamisega, kes 2016. aastal võitsid Mehhiko FIBA maailmaturnee etapi ja mängisid end Abu Dhabis toimunud finaalvõistlusel pronksile.

FIBA 3x3 MMi kvalifikatsioonist Puerto Ricos võttis osa ka Eesti naiste 3x3 võistkond, kes pidi alagrupis leppima kolme kaotusega ning play-offi edasi ei pääsenud.

Maailmameistrivõistlused peetakse 18.-23. juunini Amsterdamis, Muzeumplazeni väljakul. Eesti 3x3 koondise alagrupimängud toimuvad:

  • 18. juuni, kell 14:20 – Eesti vs Puerto Rico
  • 18. juuni, kell 15:50 – Eesti vs Mongoolia
  • 20 juuni, kell 11:50 – Eesti vs Ukraina
  • 20. juuni, kell 14:20 – Eesti vs Venemaa
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles