Tallinna ringteel juhtunud ahelavariis sai üks inimene eluohtlikult viga

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Täna pärastlõunal kella 15.40 ajal põrkasid Tallinna ringtee 8. kilomeetril Lagedi juures kokku veoauto ja kaks sõiduautot. Õnnetuses sai viga kolm inimest, neist üks eluohtlikult.

Esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Audi vastassuunavööndisse, põrkas seal kokku vastutulnud veoauto DAF järelhaagisega ning DAFi taga sõitnud Subaruga, teatas Põhja prefektuur. Audis sõitnud mehe ja naise ning Subarus olnud mehe toimetas kiirabi haiglasse.

Esialgsetel andmetel võis õnnestuse põhjuseks olla libe tee. Politsei andmetel oli täna samas piirkonnas juhtunud juba mitu väiksemat õnnetust ja teelt väljasõite.

Politsei palub pimedas ja kehvades ilmastikuoludes sõites olla juhtidel eriti tähelepanelik, hoida ning langetada sõidukiirus mõistlikult ohutuks.

Õhtulehe andmetel kaldus Audi vastassuunavööndisse ning seal liikunud veokijuht suutis oma sõiduki teeperve keerata ja nii rammis Audi vaid selle järelhaagise ratast. Paraku tuli veoki tagant sõiduauto Subaru ning Audi ja Subaru põrkasid kokku. Kohapeal käinud Õhtulehe piltniku sõnutsi sai Subarus viga üks inimene, Audis aga kaks. Viimati nimetatuid lõikasid päästjad 20 minutit sõidukist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles