Tartu Ülikooli korvpallimeeskond lõpetas Rosenthaliga enneaegselt lepingu

Toimetas Kris Ilves
Copy
Märt Rosenthal.
Märt Rosenthal. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Järgmiseks hooajaks ettevalmistusi tegev Tartu Ülikooli korvpallimeeskond lõpetas poolte kokkuleppel koostöö klubi kasvandiku Märt Rosenthaliga.

20-aastasel tagamängijal Rosenthalil oli klubiga sõlmitud kolmeaastane leping, mis lõpetati pärast ühte hooaega, teatab Tartu Ülikooli korvpallimeeskond pressiteate vahendusel.

Tartu Ülikooli meeskonna peatreeneri Priit Vene sõnul ei leitud arengu osas üksmeelt. «Meie arusaamad tegevustest, mida tippkorvpalluriks saamiseks teha tuleb, ei langenud kokku ja nii otsustasime ühiselt koostöö lõpetada,» sõnas Vene.

Rosenthal tegi lõppenud hooajal Tartu Ülikooli särgis kaasa 21 Eesti-Läti korvpalliliiga kohtumises, sai keskmiselt mänguaega pisut üle 26 minuti ja kogus selle ajaga 10 punkti ja 3,4 lauapalli mängu kohta.

Tartu Ülikooli meeskond teeb järgmiseks hooajaks ettevalmistusi eestlastest tuumikuga ning tegeleb nii kodumaiste kui välismaiste täienduste otsimisega. Võistkonna peatreenerina jätkab Priit Vene ning kokkulepped on sõlmitud kaheksa mullugi meeskonda esindanud eestlasega. Klubi on sihiks võtnud meeskonna proovile paneku lisaks kohalikule liigale ka eurosarjas ning aktiivselt tegeletakse selleks vajaliku eelarve kokku saamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles