Pisarates Madridi Atletico kapten teatas lahkumisest

Toimetas Silver Tabo
Copy
Diego Godin.
Diego Godin. Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Atletico uruguailasest kaitsemängija Diego Dogin andis täna toimunud emotsionaalsel pressikonverentsil teada, et lahkub pärast käimasolevat hooaega meeskonnast, mille ridades pallis üheksa aastat.

33-aastane Godin liitus Atleticoga 2010. aastal Villarrealist, kuhu ta kuulus kolm hooaega. Uruguailane on Atletico särgis teinud kõikide sarjade peale kaasa 387 kohtumist, aidates klubil võita hooajal 2013/14 esimese Hispaania meistritiitli pärast 18 aastat kestnud pausi.

Godini järgmiseks kosilaseks saab arvatavasti Itaalia kõrgliigasse Serie A kuuluv Milano Inter. «Ma olen veidi närvis, palju rohkem kui enne mängu, kuid ma olen teid kõiki kutsunud siia selleks, et teavitada, et need on minu viimased päevad siin klubis,» ütles Godin pressikonverentsil. «See pole minu jaoks lihtsalt klubi, vaid ka perekond, ning on väga raske jätta hüvasti,» lisas ta.

Lisaks eelmainitud Hispaania meistritiitlile oli Godin hooaegadel 2103/14 ja 2015/16 ka osaline Meistrite liiga finaali jõudnud Atletico põhikoosseisust. Mõlemal korral jäädi aga otsustavas matšis alla Madridi Realile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles