Mida kinkida emadepäevaks emale?

Apotheka
Copy
Foto: Apotheka

Mida kinkida emadepäeva puhul emale sellist, mille üle ta tõesti õnnelik oleks? Ilmselt midagi, mis teeks ta elu mugavamaks või sunniks alati kõigi teiste eest hoolt kandvat ema võtma aja iseendale.

Kui spaasse pole aega minna, peab spaa ise koju tulema. Näomask, silmaümbrusmask, mõnus öökreem, mis magamise ajal kortsukesi silub ja nahka toidab, toob ema näole kindlasti naeratuse.

Iga ema on õnnelik ka ilusate, pehmete ja hooldatud jalgade ja käte üle. Kingitus, mis sisaldab kooriva efektiga sokke ja roosiõli, mooruspuu ekstrakti ja granaatõunaseemne õliga rikastatud ja kuiva käenahka sügavuti niisutavaid kindaid, pakub kahtlemata põnevust ja avastamislusti.

Kes tahab pakkuda emale tõelist vau-elamust, võiks talle kinkida Bionike Body 24h niisutav sprei losjooni – see on kerge tekstuuriga kehakreem, mida on tänu aerosoolpudelile äärmiselt mugav kasutada. Losjoon on säilitusainete- ja gluteenivaba ning nikkel-testitud, imendub kiiresti ning niisutab nahka sügavuti kuni 24 tundi. Sobib kiireks kasutamiseks nii koju kui trennikotti, nii emadele, isadele kui lastele. Tuleb öelda, et ehkki see on üsna värskelt apteeki jõudnud toode, on esimesed kasutajad taas apteeki järgmist ostma jõudnud – ilma kahtluseta on tegu viimase aja ühe kiidetuima tootega!  

Dushiõli on aga ideaalne kink emadele, kes ütlevad, et neil on kõik vajalik olemas. Tavalised toidupoes müüdavad dushigeelid on nahka kuivatava toimega, kuid apteegis müüdavatel dushiõlidel on seevastu väga niisutavad omadused. Dushiõli kasutatakse nii nagu tavalist dushigeeli, ent pärast märjale nahale kandmist tuleb keha lihtsalt veidi jahedama veega kergelt üle loputada. Dushiõli puhastab õrnalt, rahustab nahka ning taastab samal ajal naha kaitsebarjääri, aidates koheselt vähendada nahaärritust, kestendust ja kiskumistunnet. Dushiõli sobib tundliku ja kuiva naha igapäevaseks hoolduseks, seda on ka oluliselt lihtsam kanda pesemise ajal seljale kui püüda pärast pesemist end seljalt kreemitada.

Aiasõbrast ema on aga kindlasti õnnelik kui saaks endale ühe vahva läbimõeldud kingituse, mille iga detail kiirgaks hoolimist tema suhtes: taastav ja hästi niisutav kätekreem, kummikindad aias või kodus toimetamiseks, huuli niisutav ja päikese ning tuule eest kaitsev huulepulk, päikesekaitsekreem ja mõnus jalakreem, millega saab ema end suvi otsa iga päev poputada ja tänutundega just Teie peale mõelda.

Suviti palju õues viibiv ema võiks rõõmustada uue päikesekaitsevahendi ja päevitusjärgseks kasutamiseks ideaalselt sobiva aaloegeeli üle. Anne ja Stiil ilulemmiku tiitli võitnud Bionike päikesekaitsepulk on aga toode, mis sobib eriti hästi juht nina, põsesarnade, otsaesise, käeselja, kõrvalestade või teiste piirkondade kaitsmiseks päikese eest!

Kindla peale minek on aga juba komplekteeritud ilutoodete kinkekomplekti ostmine (väga kaunid on näiteks La Florentina või Vichy komplektid) või ka sobivas summas Apotheka kinkekaart, mille eest saab ema endale ise kingituse valida. Lisaks on Apotheka kokku pannud mõned eriti head kingiks sobivad tooted, millest paljud maikuu lõpuni allahindlusega.

Copy
Tagasi üles