Lahkamine paljastas sünged faktid The Prodigy laulja Keith Flinti surma kohta

Elu24
Copy
Keith Flint.
Keith Flint. Foto: Torben Christensen/AFP/Scanpix

Kui seni teadsime, et Keith Flint sooritas märtsi alguses oma kodus enesetapu, ei leidnud koroner piisavalt tõendeid, et seda väidet kinnitada.

Briti elektroonilise muusika ansambli The Prodigy ninamees Keith Flint leiti 4. märtsi hommikul oma kodust surnuna, vahendab Daily Mail. Bändikaaslased teatasid, et mees oli kannatanud depressiooni all ning sooritas enesetapu.

Koroner kinnitas, et Flint suri poomise tagajärjel ning tarvitas enne surma kokaiini, alkoholi ja kodeiini. Politsei vaatas sündmuskoha üle ega leidnud midagi kahtlustäratavat.

Küll aga ei jõudnud koroner lõplikule järeldusele, kas Flinti surm oli enesetapp. Et tegemist saaks olla enesetapuga, pidanuks Flintil olema kindel eesmärk ennast ära tappa ja ta oleks pidanud olema teadlik, et tema teod toovad kaasa surma. Selles koroner aga kindel olla ei saa.

«Ma pean kaaluma varianti, et see oli õnnetus – kas ta tegi lihtsalt pulli ja kõik läks kohutavalt valesti?» mõtiskles koroner. Niisiis jääb surmapõhjus lahtiseks. «Me ei saa kunagi täpselt teada, mis ta peas tol hetkel toimus,» ütles koroner.

The Prodigy liikmed on kutsunud üles inimesi, kel vaimse tervisega probleeme, abi otsima. «Viimased nädalad pärast Keefi lahkumist on kõigi jaoks rasked olnud. Kui sa vaevled depressiooni, sõltuvuse või enesetapu tagajärgede küüsis, ära kannata vaikuses,» kirjutas bänd Twitteris.

The Prodigy, Keith Flint on vasakult teine.
The Prodigy, Keith Flint on vasakult teine. Foto: Steve Gullick/Capital Pictures/Scanpix

The Prodigy andis oma värskeima albumi «No Tourists» välja 2018. aasta novembris. Bänd saabus hiljuti kontsertuurilt Austraaliast ning pidi märtsis andma kontserte Põhja- ja Lõuna-Ameerikas. Lisaks oli suvel plaanis esineda mitmel Euroopa muusikafestivalil. Bänd teatas, et nad tühistavad kõik oma kontserdid.

The Prodigy sai kuulsaks 1990. aastatel. Keith Flint läks popmuusika ajalukku nii oma laulude, tantsimise kui ka erilise välimuse, eelkõige punkarisoengutega. Flinti peetakse esimeseks muusikuks, kes viis pungi tantsupõrandale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles