Pentus-Rosimannus: Ratasega kohtumise sisu ei kuulu avaldamisele (18)

BNS
Copy
Jüri Ratas kohtus Reformierakonnaga
Jüri Ratas kohtus Reformierakonnaga Foto: Sander Ilvest

Teisipäeva õhtul reformierakondlastele kohtumise peaminister Jüri Ratasega (KE) korraldanud riigikogulane Keit Pentus-Rosimannus (RE) hindas ürituse igati kordaläinuks, kuid seal räägitu tema sõnul avaldamisele ei kuulu.

«Kutsusin Jüri Ratase reformierakondlaste ette, et otse ja vabas õhkkonnas vahetada mõtteid nii päevakajaliste teemade kui kaugemale ulatuva kohta. Mõttevahetus oli soliidne ja vahetu,» ütles Pentus-Rosimannus BNSile.

Tema sõnul oli kohtumise eesmärk hoida oma erakonna liikmed Eesti elu kohta parimal moel informeerituna ja pakkuda erakonnaliikmetele võimalust poliitikas vahetult osaleda. «Seetõttu on sellised kohtumised oma ala tipptegijatega tähtsad. Olen taolisi mõtteõhtuid teinud üle aasta ja jätkan,» märkis ta. 

«Ma olen ka seda meelt, et poliitiliselt erinevad vaated ei pea ilmtingimata kaasa tooma seda, et kui tänaval teineteisele vastu tullakse, minnakse teisele poole teed. Poliitikute oskus suhelda omavahel sõltumata sellest, kes on parasjagu opositsioonis, kes koalitsioonis, on oluline,» kinnitas Pentus-Rosimannus.

Kohtumine algas teisipäeval kell 18 hotellis Palace kinniste uste taga ning Rosimannuse sõnul oli kohal ligi poolsada reformierakondlast. 

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles