George Clooney: kuninglik põngerjas röövis minu sünnipäeva

Inna-Katrin Hein
Copy
George Clooney mais 2019
George Clooney mais 2019 Foto: Andrew Milligan / PA Wire/PA Images/Scanpix

USA staar George Clooney tegi nalja, et ta sõprade, prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani poeg röövis tema sünnipäeva.  

Harry ja Meghani poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor sündis 6. mail 2019, George Clooney aga 6. mail 1961, saades nüüd 58-aastaseks, teatab all4women.co.za.

Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry näitasid 8. mail 2019 Windsori lossi  St George'i kabelis poega
Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry näitasid 8. mail 2019 Windsori lossi  St George'i kabelis poega Foto: Scanpix / AFP

Clooney esines saates «Entertainment Tonight» lausudes muigega, et teda ärritab kuningliku lapse sünd, kuna ta sündis samuti 6. mail.

«See põngerjas on kohutav, valis minuga sama sünnikuupäeva. See päeva kuulus mulle. Pidin varem oma sünnipäeva jagama režissöör Orson Wellesi ja psühhiaater Sigmund Freudiga, nüüd pean ka kuningliku Archiega,» teatas staar oma humoorika seisukoha.

Clooney jätkas tõsisemas toonis, et tal on oma sõprade, prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani üle väga hea meel, et nad poja said.

George Clooneyl ja ta naisel, inimõigusadvokaadil Amal Clooneyl on 23-kuused kaksikud Alexander ja Ella.

George ja Amal Clooney 7. mail 2019 Los Angeleses
George ja Amal Clooney 7. mail 2019 Los Angeleses Foto: Xavier Collin/Image Press Agency /Scanpix

Kui saatejuht küsis Clooneylt, kas tal on isana värsketele vanematele Harryle ja Meghanile nõuandeid anda, siis ta vastas, et las iga vanem õpib ise oma vigadest.

Clooneyd olid külalised prints Harry ja Meghan Markle’i pulmas, mis toimus 19. mail 2018.

Briti kuninganna Elizabeth I kohtus oma kaheksanda lapselapselapsega 8. mai õhtul Windsori lossis.  

Briti kuninglik pere postitas sotsiaalmeediasse foto, millel on näha hertsoginna Meghanit last süles hoidmas. Ta ümber on prints Harry, tema ema Doria Ragland, kuninganna Elizabeth II ja prints Philip.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles