Naine, kuidas sinu mees riides käib?

Copy
Foto: Estie oü

Mida on ühel mehel garderoobi vaja? Sageli on eestlastel varutud ühed teksad, paar särki ja kvaliteetne jope, kuid sellega valikud piirduvadki. Meeste moebrändi ÉSTIE eestvedaja Samuel Vard sõnab, et naised on teinud moes edusamme ja nüüd on aeg meestelgi teadlikumaks saada. Mis teeb inimese stiilseks? „Omapära ja julgus,“ on brändi tegevjuht kindel. 

Vardi sõnul pole eestlased veel kuigi julged end moe kaudu väljendama: “Tihtipeale on eestlane oma garderoobi valikutes pisut arg. Moe küsimustes võib eestlased liigitada pigem konservatiivideks.“ Ta lisab, et usutavasti juhindub mood keskkonnast ja ühiskonnast, mistõttu on sombuses Suurbritannias väga populaarsed hallid ja beežid toonid ning Lääne- ja Lõuna-Euroopas on mood emotsionaalsem ja väljendusrikkam kui näiteks rahulikus Skandinaavias.

Mehed Põhjamaiselt stiilseks!

ÉSTIE bränd sündis vajadusest meestele pakkuda kvaliteetseid nahktooteid, mida oleks uhke ning tore kanda. „Üks hetk saab nendest villastest ja puidust toodetest küllalt ning on tarvis midagi, mis tõesti oleks väärikas ja konkureeriks maailma tippstandarditega,“ räägib ettevõtte eestvedaja Samuel Vard brändi tagamaid. Luksuslik käsitööbränd pakub meestele naturaalsest nahast kotte, rahataskuid, püksirihmu ja mitmeid teisi aksessuaare. „Meie klient on enesekindel mees või tema moeteadlik naine, kes ei rahuldu keskpärasusega.“

Eestlased on alati soovinud olla osake põhjamaadest. Mood on selleks suurepärane viis. Kodumaisest luksusbrändist välja arenenud T1 keskuses asuv Brage by ÉSTIE pood pakub võimalust olla osake stiilsest Põhjamaast. Brage butiik ühendab endas mitmed põhjamaised  maailmakuulsad brändid nagu Tiger of Sweden, ETON, J. Lindeberg, Alpaka, Uncle Paul, Nõberu of Sweden, TUUL, UBR ja mõned teisedki. Brage eestvedajad peavad olulisimaks anda meestele võimalus end riietusega väljendada. „Veidike värve, minimalistlik joon ja puhtus nii moes kui ka muus disainis,“ kirjeldab Vard maskuliinse butiigi iseloomu.

Eesti mehed on riiete valikul inspireeritud enamasti sombustest ilmadest ning kogu riidevalik kipub olema must, sinine või hall. Naised seevastu teevad juba edusamme ning valivad julgemaid värvitoone. „Sellegipoolest näeme, et samm-sammult hakkavad mehed ka värvilisemaid sokke, kingataldu ja muid detaile valima,“ rõõmustab moespetsialist positiivsete arengute üle. Brage poes avaneb võimalus soetada mehisesse garderoobi pisut põhjamaist isikupära. Töökindel, praktiline, kvaliteetne ja väljapeetud – just selline võiks olla Brages esindatud brändide arvates iga endast lugupidava mehe riietus.

Leia garderoobi värskendust Brage poest T1 kaubanduskeskuses või külasta veebipoodi www.bragestore.com.

Foto: Estie oü
Copy
Tagasi üles