PILDIGALERII: 9. mai tähistamine Kohtla-Järve vanalinnas

Peeter Lilleväli
Copy
Kohtla-Järvel toimunud mälestusüritusel osalesid ka abilinnapead Vitali Borodin ja Deniss Veršinin ning linnasekretär Anna Generalova.
Kohtla-Järvel toimunud mälestusüritusel osalesid ka abilinnapead Vitali Borodin ja Deniss Veršinin ning linnasekretär Anna Generalova. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Mitusada inimest kogunes neljapäeval Kohtla-Järve vanalinnas asuva ausamba juurde tähistama Nõukogude armee poolt Hitleri Saksamaa üle saavutatud võidu 74. aastapäeva.   

Ausamba juures, kus nõukogude ajal põles ka igavene tuli, süüdati ajutiselt viisnurga keskel mälestustuli. 

Kohaletulnute seas olid ka mitmed Kohtla-Järve linnajuhid nagu näiteks volikogu esimees Riina Ivanova, aselinnapead Deniss Veršinin ja Vitali Borodin ning värskelt arendusnõuniku ametisse saanud endine riigikogu liige Valeri Korb, aga ka endine linnapea Jevgeni Solovjov. 

Suure nelkide kimbuga oli kohal ka Jõhvi abivallavanem ja Kohtla-Järve linnavolikogu liige Viktoria Tsventarnaja. Uhkes kaevuri pidulikus mundris tuli 9. mai üritusele ka Jõhvi aukodanik ja sotsialistliku töö kangelane ning endine riigikogu ja Jõhvi vallavolikogu liige Endel Paap. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles