Vettel ja Bottas leidsid ühise keele

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: pixathlon / HZ/SIPA / pixathlon / HZ/SIPA

Ferrari vormel 1 sõitja Sebastian Vettel usub, et hoolimata kehvast hooaja algusest on tal kõik võimalused aasta MM-tiitliga lõpetada.

Mercedese piloodid Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton on neljast etapist suutnud kõigil kaksikvõidu võtta. MM-sarja üldarvestuses on juhib Bottas Hamiltoni punktiga, Vettel jääb aga maha juba 35 silmaga.

«Peame hakkama punkte noppima. Mida varem, seda parem. Mida kauem põud kestab, seda halvemaks muutub ka olukord,» teadvustas endale Vettel.

Midagi hullu veel siiski laht pole. «Minu võimalused MM-tiitel võita on sama head kui kõigil teistel,» teatas sakslane.

Vettel on nõus Bottase väitega, et kuigi Mercedes on neljalt etapilt saanud kirja perfektse tulemuse, pole nende edu teiste ees mäekõrgune. «Oleme küll veidi maas, aga mitte pikalt. On variant, et asjad hakkavad meie jaoks laabuma. Kõik on selleks valmis ning valmis võitlema,» ütles Vettel.

Bottase hinnangul võib pelgalt tulemusi vaadates teha valesid järeldusi. «Tulemuste järgi justkui domineeriksime, kuid kiiruse mõttes pole meil ja Ferraril suurt vahet. Kõik oleneb nädalavahetusest. Melbourne’is olime paremad, Bahreinis olid nemad. Pärast neid etappe on vahe olnud pisidetailides,» ütles soomlane.

Sel nädalavahetusel sõidetakse võidu Hispaania GP-l. Ferrari on teinud muudatusi mootori kallal ning uuendanud aerodünaamikat. Viimasele on rõhku pannud ka Mercedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles